Onze lagere school

In onze A-HA! School is het gewoon heel tof!
We zijn hier met z’n allen heel gelukkig. Waarom? Omdat wij er samen voor zorgen dat iedereen graag naar onze school komt.

Iedere maandag komen we met de lagere school samen en vieren we de jarigen van de week. Er worden nieuwtjes verteld en projecten voorgesteld.

In onze school vinden wij het erg belangrijk dat iedereen graag naar school komt. Wij, de juffen, de meesters en alle leerlingen doen er alles aan om het iedereen naar z’n zin te maken. Of we af en toe eens in de fout gaan? Ja, dat gebeurt wel eens maar we zorgen er dan wel voor dat wel zo snel mogelijk terug ons best doen…

Samenwerken, samenspelen en samenzijn… dat staat centraal in onze school!
De leerlingen van het eerste leerjaar krijgen allemaal een meter of peter uit het zesde leerjaar. Zij helpen hen om kleine probleempjes op de ‘grote speelplaats’ op te lossen en ze oefenen samen in hun eerste leesboekjes.

Op school trachten we toffe activiteiten te organiseren!
Ieder jaar organiseren we een ateliernamiddag waarbij we telkens kunnen rekenen op enthousiaste ouders, grootouders, … om een activiteit mee te begeleiden.

Wij leren niet alleen in maar ook buiten de klas. Regelmatig gaan we op uitstap naar het bos, theater, museum, … Een schat aan activiteiten die we kunnen organiseren door de financiële tussenkomst van de gemeente.

Wist je dat…

… wij verschillende laptops hebben die in iedere klas gebruikt kunnen worden om op te zoeken, te oefenen, presentaties te maken, …

… elke klas beschikt over een digitaal schoolbord, een tablet en een iPad.

Brochure lager school

%d bloggers liken dit: